Популярне

Руслана приїхала в Чернівці

У Чернівцях перебуває співачка Руслана. Вона прогулюється містом з власником концертної агенції Олегом Сандуляком напередодні репетицій із чернівецькою командою свого шоу «Вболівай з найкращими», яке відбудеться на Соборній площі у 27 травня.

З Русланою кореспондент

molbuk.ua

зустрілася на вулиці Ольги Кобилянської. Руслана — дуже привітна і проста у спілкуванні. Одягнена співачка у стильний спортивний одяг червого та білого кольорів, на обличчі — вузькі спортивні темні окуляри. - Я дуже добре знаю Чернівці, тут я їздила своєю машиною і бувало не раз блукала, - розповідає читачам molbuk.ua співачка Руслана. - Коли ми вчора в’їхали у місто близько 12-ї ночі, я уже своєму водієві підказувала, куди повернути. Мої улюблені будівлі у місті — це будівля університету та драмтеатру, в якому у мене було багато концертів. Зрозуміло, що люблю і стадіон “Буковина”, де також виступала, а навпроти - готель. До речі, у мене стався такий прикол! У готелі мені сказали, що іншого номеру немає і дали мені весільний номер! Я заходжу і я без чоловіка, а відповідно у молодої дічини думки “про це”... Ну нормально... Але я рада, що побачила, як виглядає весільний номер. Загалом, Чернівці сприймаю, як рідне місто. Ти подивись, тут архітектура — це майже Львів, а атмосфера — дуже європейська.

Чернівці

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією