Популярне

Геннадій Кернес відвідав урочисту лінійку

Харківський міський голова Геннадій Кернес сьогодні, 25 травня, узяв участь у святі останнього дзвоника в Харківській загальноосвітній школі №51.

«Сьогодні урочистий день для системи освіти Харкова. У всіх школах міста пролунає останній дзвінок. Ви - це майбутнє Харкова та всієї України. Я бажаю вам добре відпочити влітку», - звернувся до учнів міський голова. Геннадій Кернес також повідомив, що до 1 вересня в школі відремонтують стадіон та спортивний зал. До привітань приєднався народний депутат України Валерій Писаренко. «Сьогодні закінчився навчальний рік і почалися канікули. Улітку ви всі знайдете собі заняття: хтось буде читати книжки, хтось - займатися спортом. Але 1 вересня всі повернуться сюди з новими силами для навчання. Я бажаю вам міцного здоров’я і гарного відпочинку цього літа», - звернувся до школярів Валерій Писаренко. Також міський голова і народний депутат вручили батькам листи подяки, а учням школи - пам’ятні подарунки. Офіційна частина заходу завершилася святковим концертом.  Харківська загальноосвітня школа №51 заснована в 1967 році. З 2003 року її очолює Олена Горкунова. У школі працюють 44 вчителі. У 2011/2012 навчальному році в 21 класі навчаються 552 учні. Школа є базовою для підвищення кваліфікації вчителів молодших класів, фізичної культури, шкільних психологів. На базі школи проходять педагогічну практику студенти Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна, Харківського національного педагогічного університету ім. Г. С. Сковороди і Харківської державної академії культури.

Пише www.city.kharkov.ua

Харків

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією