Популярне

У Харкові мер роздавав нагороди

Харківський міський голова Геннадій Кернес узяв участь у вшануванні обдарованих учнів загальноосвітніх закладів Дзержинського району. Свято відбулося 25 травня у приміщенні Харківської хореографічної школи.

«Я пишаюся тим, що сьогодні я серед тих, хто прагне бути найкращими. Бути першим відповідально, а залишатися першим - подвійно. Переді мною діти, які своїми справами доводять, що можуть удосконалювати свої знання. Це дає впевненість у тому, що в майбутньому вони уславлять наше місто і країну. Не зупиняйтеся на досягнутому, вірте в себе, цінуйте свої знання, працю батьків і вчителів, які розкривають ваші таланти», - звернувся до школярів Геннадій Кернес. Під час урочистостей міський голова та народний депутат України вручили школярам сертифікати про внесення імен учнів до почесної книги «Золотий фонд Дзержинського району». У 2011/2012 навчальному році до книги внесли імена 408 дітей. «Перебувати серед вас - це почесна місія. Упевнений, ваші досягнення в майбутньому приведуть до ще кращих результатів. Я радий, що росте гідне покоління, якому можна передавати свій досвід», - підкреслив народний депутат України Валерій Писаренко, який також був присутній на вшануванні. Листи подяки для своїх батьків та пам’ятні подарунки отримали переможці IV етапу всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, учні-переможці ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук, а також учні-переможці в номінаціях «Спорт», «Творчість». Довідка. Учні загальноосвітніх шкіл Дзержинського району за 17 років завоювали найбільшу кількість призових місць у ІІІ (обласному) етапі всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін - 274 місця. В обласному етапі конкурсу-захисту робіт учнів - членів Малої академії наук район 17 років поспіль завойовував перше місце, отримавши у 2011/2012 навчальному році 86 нагород. У 2011/2012 навчальному році школярі району успішно виступили на міських та всеукраїнських турнірах, здобувши 12 перемог у міських турнірах і шість перемог на турнірах всеукраїнського рівня. Дев’ять учнів шкіл району стали стипендіатами Президента України, серед яких троє - переможці міжнародних олімпіад. Десять школярів стали володарями стипендії Харківського міського голови «Обдарованість». Ще 32 учні отримують стипендію Харківської міської ради «Найкращий учень навчального закладу».

Пише www.city.kharkov.ua

Харків

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією