Популярне

Учнів і батьків, вчителів запрошують пройти опитування

Учнів і батьків, вчителів і директорів шкіл тернопільщини запрошують пройти опитування щодо навчання в умовах карантину

Загальнодержавний карантин на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, став справжнім викликом для освіти, зокрема й для її якості. Після пандемії світ однозначно буде інакшим — і вже зараз потрібно діяти згуртовано на випередження, щоб він став краще. І саме якісна освіта дасть змогу українському суспільству подолати кризу та отримати багатовекторний вибір розвитку. Тому якість освіти під час карантину має бути в пріоритеті. Педагогічна спільнота згуртувалася − і ледь не щодня виникають нові освітні ініціативи, пропонуючи якісне навчання онлайн. Державна служба якості освіти України проводить онлайн-опитування з питань організації дистанційного навчання учнів загальноосвітніх шкіл під час карантину. Опитування проводиться анонімно, вивчається думка усіх учасників освітнього процесу: учнів і вчителів, директорів шкіл і батьків, а його результати будуть використані для вдосконалення організації дистанційного навчання школярів.

Ваша участь в опитуванні важлива. Заповнення анкет займе не більше 10 хв. Просимо дати відповіді на запитання:

Долучайтеся до освітніх ініціатив, змінюйте світ!

Управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області

Олеся Чур
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією