Популярне

На «Голос країни-7» прийшов священник

Днями телеканал «1+1» розпочав зйомки «сліпих прослуховувань» сьомого сезону вокального проекту «Голос країни».

Як відомо, новими тренерами проекту стануть український музикант і учасник популярного гурту 5’nizza Сергій Бабкін, співачка і переможниця Євробачення 2016 Джамала. Вони складуть компанію наставникам попередніх сезонів проекту співачці Тіні Кароль і шоумену і продюсеру Потапу.
 
Одним із учасників «сліпих прослуховувань  став священник із Березані Олександр Клименко. Отець Олександр вразив глядачів у залі, вийшовши на сцену у рясі та заспівавши пісню Миколи Мозгового «Материнська любов». Учасник розповів, що хоче надихнути людей до молитви.

Чи розвернули свої крісла до отця Олександра тренери Сергій Бабкін, Джамала, Тіна Кароль та Потап можна буде побачити у ефірі телеканалу «1+1» після закінчення проекту «Голос.Діти-3».

Нагадаємо, з прем’єрою «Голос.Діти-3» на телеканалі «1+1» стартував «Рік «Голосу», який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни».

Тренерами сьомого сезону «Голосу країни» стали Сергій Бабкін, Джамала, Тіна Кароль та Потап.

Сергій Бабкін – український співак, автор пісень, актор, учасник гурту 5’nizza. Хіти гурту «Солдат», «Стріла», «Ямайка» у стилі реггі, хіп-хоп і фанк знає напам’ять вся молодь України. Перший неофіційний альбом гурту був розпроданий рекордними тиражами. Сергій Бабкін також брав участь у творчому проекті Святослава Вакарчука «Брюссель». Зараз музикант активно гастролює з групою, а також сольно. Днями у Києві з аншлагом пройшов його сольний концерт «Избранное электричество».
 
Джамала - Народна артистка України, переможниця Євробачення 2016, що стала національною гордістю і символом нашої країни. Про участь Джамали у сьомому сезоні проекту стало відомо в травні 2016 року, коли відбувся фінал «Голосу країни-6». На сцені проекту співачка зізналася, що щаслива стати частиною кращого вокального шоу країни. Джамала пообіцяла, що буде шукати унікальні тембри і голоси «поза часом».
 
Українська співачка і заслужена артистка України Тіна Кароль у четвертий раз сяде у тренерське крісло «Голосу країни». У минулому сезоні Інна Іщенко з команди Тіни Кароль стала суперфіналісткою проекту, а її підопічний Антон Копитін здобув перемогу в п’ятому сезоні, отримавши від телеканалу «1+1» кліп, а від свого тренера - пісню і ключі від квартири у Києві.
 
Популярний український співак і успішний продюсер Потап стане тренером «Голосу країни» втретє. Співак також є тренером другого і третього сезону «Голос.Діти», який зараз йде в ефірі телеканалу «1+1». Разом з учасниками другого сезону дитячого проекту Потап об’їздив всю Україну з концертним туром «Потап.Діти».
 

Марійка Міньковська
Всі статті автора

Суспільство

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією