Популярне

Салют над Криштопівкою

Криштопівка, мій рідний краю,  Моє село, тебе люблю, І серцем своїм відчуваю Усю земну красу твою … Такими словами розпочалося свято села Криштопівка

Цього дня чекали всі дорослі та діти. Зала Криштопіського сільського клубу була переповнена. На свято завітали депутат районної ради Вознюк О.І., депутати сільської ради, ветерани, багатодітні матері, представники ТОВ «Агро-Юг-В». Відзначити свято зібрались усі жителі села. p5190135.jpgПід звуки милозвучних акордів внесли до зали духмяний коровай. Із вступним словом виступив сільський голова Смарунь С.А. Він ознайомив присутніх із історією села. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих односельчан. Багато вдячних та добрих слів прозвучало у цей день трудівникам тилу, хліборобам, вчителям, медикам. Учасники художньої самодіяльності Криштопівського сільського клубу та учні місцевої школи подарували присутнім віночок душевних пісень. Бурхливими оплесками зустрічали гостей з Шмирківського будинку культури - колектив «Шмирківські забави».На завершення урочистостей усіх учасників свята пригостили смачним короваєм. А у небі над Криштопівкою засяяло від яскравого салюту.

Пише volrada.km.ua

Хмельницький

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією