Популярне

Андрій Таранов обговорив нові партії бурштину та контрабанду в зоні АТО

Будь-які недозволені товари, затримані та конфісковані в зоні АТО, відтепер передаються у власність держави. Це підкріплюється підписаним вчора Президентом законом «Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо порядку переміщення товарів у район чи з району проведення антитерористичної операції». 

Про це кореспондентам knk.media розповів на брифінгу заступник глави Адміністрації президента України Андрій Таранов. «Я не хочу говорити про кількість штрафів, які будуть платити. Головне, що введено конфіскацію таких товарів. Тобто будь-які товари, які не входять у список, затверджений Кабміном, затримані у зоні АТО, будуть конфісковані на користь держави», — повідомив пан Таранов.
Порошенко також підписав закон, за яким всі розслідування за 206 статтею ККУ «Протидія законній господарській діяльності» будуть вестися детективами з Національного Антикорупційного Бюро.
Також відтепер, із підписанням закону «Про внесення змін до Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» щодо декларантів, які перебувають на військовій службі», якщо військовослужбовець не зміг подати декларацію про доходи до 1 квітня через те, що був мобілізований, він зможе подати такий документ протягом 30 робочих днів із дня закінчення проходження військової служби.
Андрій Таранов також заявив про продовження переговорів про відведення танків і озброєння калібром менш ніж 100 мм від лінії розмежування на Донбасі.
Він також повідомив, що вночі Державна фіскальна служба затримала на Рівненщині ще одну тонну бурштину, яка не має жодного відношення до ДП «Укрбурштин». А стосовно вчорашніх вилучених у контрабандистів рекордних 2,5 тонн зазначив, що їх походження з’ясує суд.
Як повідомлялось раніше, 3 серпня у Рівному було вилучено більш як 2,5 тонни незаконно видобутого бурштину, упакованого для відправки за кордон, вартістю понад 3 мільйони доларів. 

Ігор Тихолаз
Всі статті автора

Рівне

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією